Megosztás

Kapcsolat

Ruck Budapest Kft.

1194 Budapest,

Kelet u. 4-6.

Ruck Lábápoló Szaküzlet:

1094 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel:+36/20 9257 167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu

Spir. VS SZEMÖLCSRE

Tapasztalatok szerint az utóbbi időben megnövekedett a vírusok okozta szemölcsös fertőzések száma, melyeket uszodákban, fürdőkben, edzőtermekben kaphatunk el.  A Spirularin® SZEMÖLCSRE érzékeny bőr ápolója fő alapanyaga az Arthrospira mikroalga, amely a Spirulina mikroalgák csoportjába tartozik.  Ez a fajta mikroalga képes a vírus ciklusába beleavatkozni, és megakadályozni a vírus hozzátapadását a gazdasejthez, valamint, hogy behatoljon a gazdasejtbe, ezáltal gátolja a fertőzés továbbterjedését, valamint a vírus szaporodását. Sőt gátat szab a szemölcs bakteriális felülfertőzésének is, és elősegíti a sejtek regenerálódását.

A Spirularin® SZEMÖLCSRE ÉRZÉKENY BŐR ÁPOLÓJA fluid összetevői között olyan természetes alapanyagok is találhatóak, mint az édesfagyökér kivonata, amely csökkenti a bőr érzékenységét, valamint a fűzfakéreg kivonata, amely elősegíti a bőrképződést.

A SPIRULARIN® SZEMÖLCSRE ÉRZÉKENY BŐR ÁPOLÓJA védi és ápolja a szemölcsképződésnek kitett bőrfelületeket. Ilyenek a kezek és a lábak, különös tekintettel a körmök körüli és alatti területekre.

Alkalmazási javaslat:

Reggel és este kenjen egy vékony réteg fluidot az érintett területekre, és oszlassa el, amíg az teljesen felszívódik! 3 év alatti gyerekeknél ne alkalmazza! Kerülje zsíros anyagok alkalmazását az érintett bőrfelületen, és vigyázzon, hogy a készítmény szembe ne kerüljön!

A Spirularin® VS kozmetikai készítmény. Származási ország: Németország